RELEASE™ 

Mitä on RELEASE™?

RELEASE™ on kehittelemäni kaularangan lihasten vapauttamiseen syventynyt metodi, jonka tarkoituksena on osallistaa asiakasta tasaisen hengitysrytmin sekä lihasten vapauden löytämisessä. 


Ajatus RELEASE™ -käsittelyn kehittämisestä syntyi tarpeesta: kiihtyvä elämänrytmi, päätetyön lisääntyminen sekä vähentynyt arkiliikunta näkyvät ihmisissä muun muassa pinnallisena hengittämisenä. Pinnallinen hengittäminen taas johtaa usein lihasten jännittymiseen, joka oireilee muun muassa päänsärkynä, hampaiden narskutteluna tai lihasten arkuutena etenkin niska-hartiaseudulla. Jatkuva epämukava olotila vaikuttaa huomaamatta vireystilaan ja lisää tarpeettomasti kuormitusta arkeen.


Huilistina ja laulajana olen työstänyt paljon hengitystä ja keuhkoja ympäröivien, ns. hengityslihasten hallintaa. Jokainen esitys edeltää keskittyneen hengitysharjoituksen, jonka aikana käyn läpi kehon jännitteet ja vapautan lihakset ennen kaikkea kaularangan alueelta staattisesta jännityksestä. Tämä prosessi vapauttaa energiaa muuhun käyttöön ja antaa levollisen, mutta myös samanaikaisesti tietoisen olon koko esityksen ajaksi. 


RELEASE™ käsittelyssä keskitytään kaularankaa ympäröivien lihasten vapauttamiseen hitaiden liikkeiden avulla. Käsittelyn kautta laskeudutaan rytmitetyn hengityksen kautta läsnäoloon ja palataan rentoon mutta aktiiviseen olotilaan. RELEASE™ sopii ennen kaikkea stressin lievitykseen, mutta myös mm. jännityspäänsärystä tai hampaiden narskuttelusta kärsiville päätetyötä tekeville. 


Tule kokeilemaan! Jos tietoinen hengittäminen ei ole ennestään tuttua, suosittelen varaamaan ensin RELEASE™ +15 min -ajan, jonka voi yhdistää esimerkiksi tavallisen hieronnan loppuun. 

Valitse tästä alta suoraan itsellesi parhaiten sopiva kombinaatio!

Luo kotisivut ilmaiseksi!