PERSONAL TRAINING

Urheiluhieronta Tonus laajensi 2024 palveluvalikoimaansa! 

Varaa tästä 30 minuutin aika ilmaiseen konsultaatioon:

Tervetuloa treenaamaan kanssani Urheiluhieronta Tonuksen sympaattisen kokoiseen tilaan Kuusitielle! Tilasta löytyy koostaan huolimatta laadukkaat laitteet kuten juoksumatto, kyykkyhäkki half-smith -laitteella, painonnostotanko, kahvakuulat, kuminauhoja sekä plyobox. Tila on  rauhallinen, mikä antaa hyvin tilaa keskittymiselle. Koska tila on pyhitetty täysin treenaamistasi varten, se voi tapahtua joko hiljaisuudessa, lintujen laulua kuunnellessa tai vaikkapa oman musiikin soidessa taustalla! Treeniohjelma koostuu joko yksi-, kaksi- tai kolmiosaisesta harjoitteluohjelmasta, joka laaditaan asiakkaan sekä harjoittelumahdollisuudet että olosuhteet huomioon ottaen. Treeniohjelma sisältää aina lisäohjeita kehityksen mahdollistamiseksi myös valmennusjakson päätyttyä.


Terveydenhuollon ammattilaisena valmennusfilosofianani on kehon tasapainon löytäminen sekä ennen kaikkea tasapainon itsenäinen ylläpitäminen - tehtävänäni valmentajana on siis tehdä itseni tarpeettomaksi. Joillekin tasapainon löytäminen tarkoittaa räjähtävyyden harjoittamista, toisille liikkuvuuden parantamista ja joillekin taas voiman lisäämistä. Harjoittelu räätälöidään siis täysin tarpeittesi mukaan ja voi koostua monipuolisesti sekä voima- että liikkuvuusharjoittelusta. Valmentajana pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa parhaimmat keinot pitkäjänteiseen, elämäntavaksi muodostuvaan harjoitteluun.  


Ennen harjoittelun aloittamista käydään yhdessä läpi elämää kuormittavat tekijät, joiden pohjalta suunnitellaan järkevä, arkeen integroitavissa oleva harjoitteluohjelma. Ennen harjoittelua kartoitetaan myös nivelten liikkuvuus, joka otetaan myös huomioon ohjelmaa suunniteltaessa. Tämän lisäksi otetaan huomioon unenlaatu sekä ruokavalio, joilla on molemmilla suuri merkitys hyvinvointiin - ohjelman lisäksi voidaan tehdä muutoksia ruokavalioon, mikäli koet "oikeanlaisen ruoan" valmistamisen haastavana. Ravintoneuvonta sisältää henkilökohtaisen ravintosuunnitelman, jossa otetaan huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat sekä resurssit ruoan valmistamisen suhteen, kuten esimerkiksi käytettävissä oleva aika, taloudellinen kapasiteetti sekä sen hetkinen elämäntilanne.


Valmentajana olen intensiivisesti läsnä ja pyrin löytämään kanssasi ratkaisuja vastaantuleviin haasteisiin. Kannustan ja tarpeen tullessa pusken eteenpäin silloin kun oma usko tekemiseen loppuu. Treeneissä saa ja pitää epäonnistua! Ilman epäonnistumisia emme löytäisi yhdessä sinulle aidosti mielekästä tapaa olla, syödä ja liikkua!

Luo kotisivut ilmaiseksi!